Ви тут:: Діяльність Інформаційне служіння Християнське ТБ : «Мир Вам» I 10 лютого 2009
 
 

Банер
 
 
 
 

Християнське ТБ : «Мир Вам» I 10 лютого 2009

e-mail Друк PDF

Різниця із зібранням полягала лише в тому, що на зібранні в нас було близько 30 осіб, а тут набагато більше. Телекомпанія транслює свої програми на три райони Івано-Франківської області та прилеглі території сусідніх областей. Одночасно програми звучать і по радіо.

Як створюється програми?

Безпосередньо над програмою працюють тільки два чоловіки : автор-ведучий та оператор телестудії. Але, крім нас, над передачею працюють багато людей : хтось молитвою, хтось приїжджає на програму і свідчить, хтось жертвує кошти тощо.  Тому не кажу, що це – моя програма, адже це наша програма, це Божа програма.

Першими гостями передачі «Мир вам!» було подружжя Андрія та Ірини Благих з Бурштина. Вони розказували про своє навернення до Бога, відповідали на мої запитання і співали. А далі у передачі було дуже багато гостей – із Бурштина, з області, з України та з-за кордону.

Звичайно, ми розуміємо, що багато чого ми робимо не професійно. Але ми не артисти, а баптисти. Наша мета – проповідувати про Ісуса Христа. І Господь нам у цьому допомагає.

Звідки церква бере кошти?

Є таке галицьке прислів’я : «Дав Бог дитину, дасть і мисчину». Я ніколи в людей не просив коштів на передачу – тільки в Бога. Господь спонукав віруючих українців, і вони жертвували на цю важливу справу. Ми не маємо шикарного Дому молитви, але  ми маємо цю телепередачу.

Як ви вибираєте цікавих людей?

У наших церквах повно цікавих людей. Кожен із них, при бажанні, може розказати, як він прийшов до Бога, як Христос змінив його життя. Я молюся і прошу в Бога, щоб Він направив до нас людину на наступну передачу. І Бог благословляє цими людьми.

Як допомагає церква в підготовці до передач?

Церква молиться, жертвує, підказує, як зробити краще, і самі члени Бурштинської церкви були учасниками передач.

Чи є динаміка в розвитку програми?

На початках ми виходили в ефір раз, а потім – два рази на місяць. Тепер двічі – на тиждень. У нас уже є дитячі випуски (які готує і веде Таня Гадаєва з Івано-Франківська). Минулого року ми почали молодіжні випуски. У нас появився досвід, і передачі стали цікавішими. Ми помістили наші програми в Інтернет www.mirvam.at.ua

Чи має програма власні свідчення?

Якось після передачі до нас зателефонувала одна жінка. Вона була в дуже тяжкому фізичному і душевному стані. Після створеного гріха мучилося її тіло і душа. Я і учасниця тієї передачі зустрілися з нею, поговорили, помолилися… Вона каялася в своєму гріху, і їй стало набагато легше. Молимося, щоб вона повністю віддалася в Божі руки.Подібні випадки не поодинокі.

Одного разу ми показували передачу за участю цигана-християнина зі Львова, Івана Литвиненка. Цю програму дивився один чоловік з нашого міста. Він подумав : якщо циган змінився, чому б і йому з Божою допомогою не змінити своє життя, адже він також пив горілку, грішив, як міг! Через деякий час він навернувся до Бога і став християнином, а з часом повідомив про це нам.

Отже, слово сіється, і є плоди.

Приїжджали до нас гості з Борислава Львівської області. Вони перейнялися цим служінням. І згодом у них з’явилася передача, з такою самою назвою – «Мир Вам!» Це, так би мовити, наша «дочірня програма».

Які плани на майбутнє?

Ми хочемо вдосконалювати свої передачі, зробити більше молодіжних випусків, зняти кілька християнських відео кліпів. А як Господь дасть – побачимо. Ми повністю залежимо від нашого Головного Режисера, і хай Його плани стануть нашими!

Від редакції нашого сайту вітаємо всіх, хто докладає зусиль до випуску в ефір передачі «Мир Вам», із ювілейним, 100-м випуском! Зичимо творчого натхнення і нових ідей у поширенні Доброї Новини через телеефір, Інтернет та радіо. Благословінь Божих, друзі!

Интересная статья? Поделись ей с другими: