Ви тут:: Бібліотека Публіцистика Адаптація сиріт у родину : що головне? I 2 червня 2009
 
 

 

Банер
 
 
 
 

Адаптація сиріт у родину : що головне? I 2 червня 2009

e-mail Друк PDF
чи беруть на виховання) сиріт саме християнські сім’ї.

Звичайно, ми, діти Божі, керуємося милосердям, що живе в нашому серці. У такий спосіб ми можемо виростити для Божого царства овечку, але це досить непросто – виростити християнина. І, користуючись нагодою, хотіла б закликати всіх, хто відчуває поклик до такої справи, не задушували в собі це бажання, бо саме Слово Боже закликає нас до цього : «Хто прийме одне таке дитя в ім’я Моє, той Мене приймає» … І коли це Боже слово вже не дає тобі спокою, ти слухаєш цей голос і виконуєш Божий наказ.

Ці діти – це Божі діти, бо Господь сказав : Я – батько сиріт. Це велика честь – виховувати Його дітей.

Я завжди розумію, що це діти, яких Бог довірив конкретно в мої руки. Я відчуваю відповідальність перед Богом за те, як я їх виховаю. І моє єдине бажання настановити їх так, щоб вони пізнали Господа, щоб потім сказати Господу – ось моя праця, яку я робила в ім’я Твоє, щоб Ти прославився.

Що значить прийняти дитину в свій дім? Це не тільки погодитися, що вона буде жити у вашому домі, спати на вашому ліжку – віднині вона постійно буде у вашому серці, у ваших думках.

Чи потрібні великі кошти, щоб виховати прийомну дитину? Великі – ні, але все ж таки певний мінімум повинен бути. Ми християни, повинні націлювати дітей не на отримання матеріального благополуччя, а на те, що вони повинні навчитися дякувати Богу за те, що мають необхідне на кожний день.

У наш час діти, підростаючи, націлюються на те, щоб якось закріпитися в цьому житті, відкрити свій бізнес, заробити на дорогу машину, а служіння Господу відкладають на другий план. Вирощуючи сироту, ми, прийомні батьки, наскільки можливо повинні привити їй бажання, присвятити себе для служіння Господу. І тоді, щоб із нами, батьками, не трапилося, наші прийомні діти будуть перебувати під проводом Божим, у Його батьківських руках.

Наостанок хотілося б висловити таку пропозицію. Кожна сім’я, що має прийомних дітей, зазвичай має багато проблем з їхнім вихованням. Тому було б непогано ділитися своїм досвідом у вихованні прийомних дітей-сиріт, розказувати про свої проблеми. Це буде корисно і допоможе нам у виконанні цієї Божої справи. Для початку можна було б скористатися для цього Форум нашого сайту .

Публікація від 2.06.09

 

Интересная статья? Поделись ей с другими: