Ви тут:: Діяльність Дитяче служіння Різдво у Шполянському інтернаті Черкаської області I 4-6 січня 2010
 
 

 

Банер
 
 
 
 

Різдво у Шполянському інтернаті Черкаської області I 4-6 січня 2010

e-mail Друк PDF

Молоді  служителі приготували триденну різдвяну програму для 100 дітлахів від 6-ти до 16-ти років під назвою «Ісус – мій Спаситель». З ними грали в ігри, співали, займалися рукоділлям та показували біблійну драму. Але найголовнішим пунктом програми, звісно ж, була духовна частина.  Щодня вірні Христові доводили мешканцям інтернату, що Ісус – особистий Спаситель кожного. Так, першого дня вони вивчили історію про 10 прокажених і дізналися, що Богові потрібно дякувати за допомогу. Другого дня – читали зі Святого письма про Закхея і засвоїли, що найбільший подарунок Господа людині – народження Ісуса. В останній день молоді шполяни дізналися історію блудного сина і запам’ятали, що Бог є люблячим батьком, і Він чекає повернення дітей до нього.

«Діти, - каже організатор програми Лариса Дорошенко, - з радістю приймали любов, що дарували їм віруючі, та залюбки слухали про Бога. І в кінці  Різдвяного міні-табору ми попрощалися добрими друзями. Крім того, навчаючи малечу довіряти Богу, команда вчилася цього й сама. Наприклад, в день, коли молодь їхала в інтернат, була дуже складна погода: дорога слизька, мела віхола. Бус застряг і його довго не могли виштовхати з заметів, та помолившись – Господь допоміг і брати та сестри цілі і неушкоджені портапили на служіння».

Незабаром віруюча молодь Черкаської області планує знову завітати до Шполянської школи-інтернату з новими  не менш цікавми проеткми, а також раз на тиждень в цьому навчальному закладі будуть відбуватися групи з вивчення Біблії.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Интересная статья? Поделись ей с другими: