Ви тут:: Діяльність Інші напрямки служіння У Хмельницькому набирає обертів служіння із неповносправними
 
 

 

Банер
 
 
 
 

У Хмельницькому набирає обертів служіння із неповносправними

e-mail Друк PDF

Розповідає про початок та розвиток служіння Олена Глухман, координатор по роботі з неповносправними.

"Ідея про створення  такого служіння виникла ще в 2009 році, коли я вперше поїхала в табір для неповносправних в Рівне. Після церковних таборів, я зробила презентацію і представила фото та матеріали, які мала на той час . Просила братів і сестер надати адреси знайомих, рідних, сусідів, друзів з обмеженими можливостями. Багато хто відгукнувся на це прохання.

Влітку у  2010 церква пожертвувала кошти на проведення табору для 6 неповносправних. Було дав багато покаянь, яким передували різні труднощі, Господь очищав, випробовував на міцність і готовність йти за Ним до кінця. З цієї невеличкої групи покаялось 2 людини, одна з них на ім’я Нона. Вона просто мінялась щодня, і знаєте, мінялось і її обличчя.

Ноночка, певно що, була найстаршим відпочиваючим в таборі. Життя її було дуже важке, багато перенесла втрат і розчарувань, але серце залишалось добрим і ніжним. Коли ми приїхали з табору, вона була в церкві та з великим нетерпінням чекала наступного табору, але… Через місяць після нашого приїзду вона відійшла до нашого Господа Ісуса Христа. Нона важко помирала, але перед смертю сказала: «Я хочу вже зустрітися з Ісусом і бути з Ним завжди» - за 2 дні так і сталося.

За 1 рік Господь дав нам можливість відвідати 7 таборів для неповносправних, це особливі люди, особливі долі, особливі серця, очі і душі. Це надзвичайні друзі…і просто прекрасні творіння Божі, створені по Його образу і подобі. Інколи їм самим просто це потрібно зрозуміти. А коли вони це розуміють, ви собі навіть не уявляєте, як приємно дивитися на їхні змінені очі. Не даремно говорять, що очі - то віддзеркалення душі".

Наші молитовні  потреби:

  • розширення нашої невеликої команди;
  • здоров’я наших діток, та іхні благополучні операції;
  • кошти на табори, в які планується їхати влітку;
  • посвячення служителів на це служіння;
  • потрібні візочки і транспорт для перевезень.



Интересная статья? Поделись ей с другими: