Ви тут:: Діяльність Благовістя Звершується праця благовістя
 
 

 

Банер
 
 
 
 

Звершується праця благовістя

e-mail Друк PDF

altУ Святому Писанні ми читаємо про повеління Ісуса Христа: «Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте!» (Марка 16:15). Кінцева мета Великого Доручення – зібрати тих, хто увірує, докупи щоб вони називалися та були Тілом Христовим, тобто Церквою. Далі для збудування Тіла Христового Бог поставив благовісників, пресвітерів, вчителів, щоб вони готували святих для служіння Богу (Ефес.4:11-13). В справу служіння входить і такий обов’язок, як благовістити Євангеліє у нових місцях.

У Хмельницькій області праця благовістя ведеться в усіх районних центрах. Дуже важко було розпочинати в Старосинявському р-ні. Там не було жодної діючої церкви. Та працівники благовістя постійно нагадували у церквах інших районів, щоб там молились за пробудження в тій місцевості. І ось, за 4-5 років молитов там розпочалась праця Божа. Протягом двох  років в Стару Синяву їздили брати і сестри з Хмельницької церкви та проводили євангелізаційні богослужіння, свідчили, роздавали духовну літературу. Згодом в селі Місурівка почали збиратися віруючі.

alt

Поступово духовно зросли для служіння брати Володимир Чабан і Валерій Бортник. Їхні дружини Анна та Галина були гарними помічницями на духовній ниві. Після рукопокладення цих братів на дияконське служіння 2012 року в селі Місурівці була заснована церква ЄХБ. Брати Володимир та Валерій очолили першу церкву нашого братства у Старосинявському р-ні.

alt

Подяка Богу і братам з міста Дунаєвець Миколі Іващуку та Анатолію Станіславову, які допомогли зробити реконструкцію та ремонт приміщення для Дому молитви. Церква має де збиратись на богослужіння, проводиться праця з дітьми. Вже більше півроку, як розпочато навчання за програмою заочної біблійної школи «Емаус». В розвитку цього виду служіння допомогли відповідальні за це навчання в Північному регіоні області брати з міста Полонного Володимир Ковальчук та Анатолій Лівшун.

alt

У травні ц.р. ми з братами відвідали церкву в с.Місурівці, щоб детальніше розповісти про цю форму навчання, якою зацікавились не лише члени церкви, а й їх рідні та знайомі. Брат Давид Грень, беручи за основу проповіді 2Тимофія 2:15, наголосив про необхідність навчатися. Брати Володимир та Анатолій розповіли історію заснування школи «Емаус», поділились своїми свідченнями та практичним досвідом у служінні. Брат Сергій Фомін з Понінківської церкви прославляв Господа чудовим співом, від чого наші серця були наповнені радістю. За обідом під час спілкування ми прийшли до спільної думки щодо необхідності проведення дитячого літнього християнського табору для діток цього села. Церква молиться і складає подальші плани у цьому напрямку.

alt

Прохання до вас, дорогі брати та сестри, молитись за служіння цієї молодої церкви та за пробудження в Старосинявському районі. І, як написано у Псалмі 71:19, хай Божою славою вся земля наповниться.

alt

В’ячеслав Грень, відповідальний за організацію нових церков в Хмельницькій області
 

Интересная статья? Поделись ей с другими: