Ви тут:: Діяльність Дитяче служіння Християнський дитячий табір у Червоногораді
 
 

Банер
 
 
 
 

Християнський дитячий табір у Червоногораді

e-mail Друк PDF

altЗ 9 по 16 липня у м. Червоноград пройшов денний дитячий табір. Темою табору була «Дорога в Дім Небесного Отця». Впродовж усіх 6 днів табору, діти повинні були подорожувати в Дім Небесного Отця разом із своїм Провідником, Який уже Свого часу пройшов цей шлях, а ним є Ісус Христос.

Було організовано урочисте відкриття за участю сестер, які були одягнені в ангелів. При вході дітей до табору вони запитували їх, що ж потрібно для того, щоб потрапити на небо? Відповіді дітей були різноманітними: виконувати Божий закон, слухатися батьків, бути чемним.

Після опитування «ангели» пропускали дітей крізь браму, але не в небеса, а лише на дорогу в небеса аби вони за період табору могли дізнатися правильну відповідь на питання: "Як же потрапити на небо і що для цього потрібно?" Програма табору була по Євангелії від Івана, де кожен день діти могли пізнавати, Ким є Ісус, коли Він сам про себе говорив.

alt

Перший день табору був про те, що Ісус Христос - Добрий Пастир, Який дуже любить овечок, а особливо заблукану. Другого дня тема «Ісус - хліб життя». Діти могли зрозуміти істину про Того, Хто може наситити їхню душу. В третій день дітки мали змогу пізнати Господа, як «Воскресіння і Життя». Кожен зрозумів, що Ісус – Господь і Він має владу над смертю. Діти слухали історію про Лазаря і про його воскресіння та не могли повірити, як таке можливе. В четвертий день була тема «Ісус - світло для світу». Говорили про те, щоджерелом нашого світла і наших добрих діл в житті повинен бути Ісус. А також, що і ми повинні бути світлом для оточуючих, прокинутися від духовної темряви гріха. Останній день став фінальним у подорожі в Дім небесного Отця. В цей день діти врешті-решт зрозуміли істинний шлях до Бога в Небеса. Цей шлях лежить тільки через жертву Ісуса Христа.

altНі добрі діла, ні відвідування церкви, ні молитви, ні наша праведність не приведе нас до Неба. Багатьом було важко боротися з стереотипами, які складені в світі та суспільстві, але віримо, що живе Боже Слово працювало і працюватиме надалі в житті цих дітей та підлітків.

Під час табору також відбувався турнір по футболу. У ньому брали участь багато команд, де в кінці табору визначили призові місця та нагородили їх кубками та медалями.

Закриття табору пройшло теж урочисто. При вході на дітей чекали ті ж самі «ангели» в білих вбраннях. Але тепер вони пропускали лише тих, хто на питання: «Як же потрапити на небеса?», відповідали, що Єдиним шляхом є Ісус Христос. Це став день Прославлення Небесного Батька.

alt

На свято були запрошені також батьки заради того, щоб вони могли побачити та почути, чим же займалися їхні діти впродовж тижня. Кожна команда підготувала свій номер. Це були пісні, сценки і вірші. Все було для слави Небесного Отця. Атмосфера була святковою і по-справжньому сімейною. За цей тиждень усі стали особливо рідними один одному, тому дуже не хотіли прощатись. Усі без винятку діти отримали подарунки, а батьки, котрі відвідали свято, отримали в подарунок дитячу Біблію, щоб могли читати своїм діткам.

Табір пройшов дуже благословенно. Просимо молитися за усіх, хто був у цьогорічному таборі, щоб Слово Христове пробувало у них рясно.

За матеріалами Львівського ООЦ ЄХБ

Интересная статья? Поделись ей с другими: