Ви тут:: Бібліотека Духовні статті Ви знаєте час
 
 

Банер
 
 
 
 

Ви знаєте час

e-mail Друк PDF

altЯк ставитися до біометричних паспортів?

"А про часи та про пори, брати, не потрібно писати до вас, бо самі ви докладно те знаєте, що прийде день Господній так, як злодій вночі… А ви, браття, не в темряві, щоб той день захопив вас, як злодій… Тож не будемо спати, як інші, а пильнуймо та будьмо тверезі!" (1 Сол. 5:1-6).

Християни України знову в пошуках відповіді на актуальні питання: як ставитися до біометричних паспортів? Останні закони Верховної Ради щодо впровадження біометричних паспортів викликають шквал емоцій, запитань і навіть обурення. Віруючий у прогресивному 21 столітті знову стоїть перед непростими питаннями. Як зрозуміти різного роду інновації? Як визначитися в лабіринтах прогресу, щоб не помилитися? Що Біблія говорить про такі явища?

Безумовно, нам як християнам важливо відчувати особливості часу і розуміти сутність сьогодення. Але не варто втрачати орієнтири і кидатися в крайнощі. Біблія дає досить чіткі і зрозумілі відповіді.

Християнам варто розуміти деякі особливості наших днів:

1. Ми живемо в часи тотальної глобалізації. Світові лідери підтримують і впроваджують систему "глобального суспільства". Світ без кордонів: руйнуються національні, культурні, релігійні відмінності. Те, що пропонують нам в Україні сьогодні, давно вже апробовано в інших країнах. Тому біометричні паспорти – це лише незначна частина гігантського айсберга, який ми визначаємо як "новий світовий порядок".

2. Сучасні комп’ютерні технології (зокрема чіпізація) в будь-якому вигляді не є прийняттям "знака звіра". Це лише переконливі докази того, що ми живемо В ЧАСИ ПІДГОТОВКИ до з’явлення світового лідера - антихриста: "Благаємо ж, браття, ми вас, щодо приходу Господа нашого Ісуса Христа й нашого згромадження до Нього, ЩОБ ВИ НЕ ЖАХАЛИСЯ ЗАРАЗ УМОМ ТА НЕ ЖАХАЛИСЬ ані через духа, ані через слово, ані через листа, що він ніби від нас, ніби вже настав день Господній… Бо той день не настане, аж перше прийде відступлення, і виявиться беззаконник, призначений на погибіль, що противиться та несеться над усе, зване Богом чи святощами, так що в Божому храмі він сяде, як Бог, і за Бога себе видаватиме…" (2 Сол. 2:3,4,6,7)

3. Церква Христова готується не до битви з антихристом, а до зустрічі з Господом Христом. Слово Боже закликає нас саме до гідного приготування для зустрічі з Ним. Нас як членів Його Церкви чекає славний момент зміни і зустрічі: "Сам бо Господь із наказом, при голосі Архангола та при Божій сурмі зійде з неба, і перше воскреснуть умерлі в Христі, потім ми, що живемо й зостались, будемо схоплені разом із ними на хмарах на зустріч на повітрі, і так завжди будемо з Господом. Отож, потішайте один одного цими словами! (1Сол. 4:16-18)

Чи є підстави для нас, християн, боятися таких нововведень як біометричні паспорти? Ми розуміємо, що це лише черговий сигнал про наближення есхатологічних часів. Наразі ми переконуємося: пророцтва Біблії точно виконуються. Такі факти не є підставою для паніки, це швидше ще один привід для підготовки до зустрічі з Христом. Тієї славної миті ми залишимо всі наші документи, незалежно від того, були вони виготовлені за останніми зразками технологій чи ні.

Валерій Антонюк,

перший заступник Голови ВСЦ ЄХБ

Интересная статья? Поделись ей с другими: