Ви тут:: Діяльність Молодіжне служіння Поворот на 180°
 
 

Банер
 
 
 
 

Поворот на 180°

e-mail Друк PDF

altМолодіжний рух «Час змін» (м.Львів) провів ще одне весняне спілкування під назвою «Поворот на 180°», яке відвідало понад 200 осіб. Молодіжне по-особливому вирізнялося від усіх попередніх, адже несло в собі Євангелізаційний характер. Через слова ведучих, пісні групи прославлення, повчальну інсценівку про двох братів, що була поставлена членами театрального гуртка, кожен з присутніх міг відчути дух єдності, любові, поклоніння нашому Богу, повідомляє ресурс Upgrade.

Спікером цього вечора став керівник молодіжного служіння ВСЦ ЄХБ, пастор церкви «Благодать» м. Рівне Андрій Корнійчук. Поворот на 180°, що це таке? Та що про це каже Слово Боже? У Марка 8:27-38 чітко написано про цей поворот та його значення: «…Коли хто хоче йти вслід за Мною, хай зречеться самого себе, і хай візьме свого хреста та й за Мною йде! Бо хто хоче душу свою зберегти,той погубить її, а хто згубить душу свою ради Мене та Євангелії, той її збереже…»

alt

З вище написаних слів випливає, що зректися самого себе це: зректися гріха, що є у нашому житті, а також зректися свого життя та того, від чого ми є залежні. «Помираючи» для себе та зрікаючись людського, ми повертаємось на 180° до тих речей, які колись нас цікавили. Пастор закликав кожну молоду людину жити для Євангелії, тобто жити благовістям та перебувати у постійному русі, який якомога більше людей приведе до Бога.

alt

Наостанок Андрій Корнійчук сказав одну цікаву річ, що як би нам не було важко у житті, через які б перешкоди, спокуси ми не проходили, ми повинні пам’ятати, що Христос переміг гріх тому, що коли було Йому найважче, Він сказав собі – НІ, Богу – ТАК. Після таких почутих слів, багато юнаків та дівчат вирішили повернутись на 180° від гріха, зректися самого себе і жити для Бога, за що Йому хвала та подяка.

alt

Тому, «Час змін» бажає кожному з вас слідувати за Христом, у всьому бачити Його волю, та за будь-яких обставин довіряти Богу, адже Він той, що ніколи не скаже НІ. Лише Він в змозі змінити і повернути твоє життя на 180° до нових істин та висот у духовному житті.

Марта Висоцька

alt

alt

alt

alt

Интересная статья? Поделись ей с другими: