Ви тут:: Діяльність Благовістя «Ось я, пошли Ти мене!» - заклик другого дня Форуму
 
 

 

Банер
 
 
 
 

«Ось я, пошли Ти мене!» - заклик другого дня Форуму

e-mail Друк PDF

altУчасники Першого українського місіонерського форуму в єдності молитви та спільного прославлення розпочали другий день заходу, який пройшов під гаслом «Ось я, пошли Ти мене!». У цей день було проведено дві сесії, де розглядалися теми «Куди Ти мене кличеш?» та «Куди мені йти?», повідомляє прес-служба ВСЦ ЄХБ.

Брати та сестри, котрі несуть Благу звістку в Азії, виступили з закликом до співпраці тих, хто «готовий до місіонерства», та розповіли про види служінь, на які їх поставив Бог. Ці душі посвятили себе на служіння в Близькому Сході, Казахстані, Балканах та Чехії. До служіння в мусульманських країнах їх побудило те, що вони побачили потребу цього народу в Євангелії Господа Ісуса Христа і, покинувши все звичне для себе тут, в Україні, поїхали туди, де труднощі, перешкоди та гоніння.

alt

Тему фінансової підтримки та жертовності дуже чітко виклав Боб Вестфолл, директор провідного агентства у США з розробки та впровадження біблійних принципів фінансового служіння. «Якщо ми закликаємо людей жертвувати, ми самі повинні жертвувати. Бог готовий благословляти місіонерське служіння фінансово, якщо ми будемо жертовними!» - підкреслив він. Доповідач підмітив, що все багатство – не у власності людини, а у власності Бога, тому для Бога немає фінансових труднощів.

alt

Зі словом привітання виступив Тоні Пек, генеральний секретар Європейської баптистської федерації.

Олексій Яновський, керівник місіонерського відділу Тихоокеанського об’єднання ЄХБ з місіонерського служіння у країнах СНД, закликав ще з більшою ревністю служити Богу. Він заохотив усіх більше любити, викорінювати незнання Слова Божого, бути більш смиренними і готовими до Божого заклику.

alt

Була звершена молитва благословіння за місіонерів і студентів, які після проходження навчання в Одеській Богословській семінарії, вирішили нести Євангельську вістку в ісламських країнах. Розчулена слізна молитва Голови ВСЦ ЄХБ В’ячеслава Нестерука за молодих місіонерів свідчила про повну залежність від Божої волі та захисту, особливу турботу та батьківське переживання.

alt

Великим підбадьоренням для всіх стала група африканців з Харкова, які приїхавши в Україну на навчання, прийняли звістку про Господа. На Форумі ця молодь прославила Творця піснями. Особливим гостем був благовісник із США Майкл Готт, який своїми словами запалив серця до місійної праці.

alt

Заключну проповідь висловив євангелист Віктор Гамм. Він побудував свої роздуми на місці Святого Писання з Книги Єзекіїля 22:30-31. Проповідник доносив, що Бог шукає людину – ту, котра піде за Ним та стане в проломі за народ. Богу не стільки важливо наскільки людина обдарована, які вона закінчила курси чи семінари. Та Господь здатний діяти через мале, незначне, тому що Він завжди може підкріпляти людину могутністю Своєї сили. Тому Віктор Гамм зробив заклик посвятити своє життя для служіння Господу в місіонерській праці і прийняти рішення слідувати за Богом і бути використаним Ним впродовж усього життя. Десятки людей виходили до сцени в знак своєї відповіді Богу: «Ось я, пошли Ти мене!» і щиро молилися про це.

alt

Віримо, що Перший місіонерський форум стане початком нових цілей у християнському житті кожного, хто побував на ньому. Тут Господь промовляв до сердець, закликав до праці, підбадьорював, утішав і давав поштовх іти вперед. Цей захід став справді великим благословінням для всіх, а життя багатьох кардинально змінилося, коли Бог вказав їм на покликання життя – бути місіонером.

Олена Бондарчук, прес-служба ВСЦ ЄХБ

Фото: Григорій Юрик

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Интересная статья? Поделись ей с другими: