Ви тут:: Діяльність Жіноче служіння Назустріч Різдву: «Божий дар»
 
 

 

Банер
 
 
 
 

Назустріч Різдву: «Божий дар»

e-mail Друк PDF
altОсь вже впродовж 8 років жінки та дівчата ІБЦ разом зі своїми подругами зустрічаються на чудовому святковому вечорі „В очікуванні Різдва”. Цього року жіноча зустріч, яка відбулася 21 грудня, була надзвичайно особливою. Свято відкривав гурт дівчат-музикантів, які своєю грою на музичних інструментах створили піднесений настрій для всіх гостей, повідомляє Ірпінська біблійна церква
 
alt
 
Та хіба може бути Різдво без колядок? „В німецькому парламенті є одна прекрасна традиція, - розповідала ведуча Алла Ґрунтковська, - у передріздвяний період політичні супротивники забувають про всі чвари і стають поруч один з одним, щоб хором співати пісні про Різдво. Ми не політичні супротивники, але дружно жіночим хором разом зі співочим гуртом, заспіваємо різдвяних пісень!”, - запрошувала вона присутніх до спільної коляди.
 
А ще на святковий вечір прибув справжнісінький театр. Героїня театральної постановки показала, як жити за біблійним принципом – «блаженніше віддавати, аніж приймати». І ніщо не може зрівнятись з відчуттям того, що ти зміг подарувати комусь свято.
 
alt
 
Особливою гостею вечора була співачка Олена Майовська. Її пісні неможливо було слухати і при цьому залишатись байдужим, вони зворушили кожного до глибини душі.
 
alt
 
Частування смаколиками – це ще одна невід’ємна складова передріздвяних вечорів. І цей рік – не виняток. Звучала жива музика, гарно вдягнуті дівчатка-офіціанти розносили святкові страви, а всі гості ласували, спілкувались та відповідали за столиками на запитання: ”Коли і як вперше почули про народження Ісуса?”.
 
alt
 
Не менш приємною частиною свята було і нагородження іменинників, яким пощастило народитись у святкові дні. Щоб прикрасити свою оселю на свята, створити різдвяну атмосферу, потрібно мати не лише бажання, але й знати, як це зробити. Своїм досвідом і вмінням створювати свято для сім’ї ділилася супермайстриня й експерт-практик у питаннях дизайну Тетяна Сологуб.
 
alt
 
Що не кажіть, але для кожної людини найдоленоснішою є її зустріч з Богом. Зворушливе свідоцтво Надії Пирогової змусило багатьох серйозно замислитись і розчулитись. Справді, Бог робить неймовірні речі і дарує нове життя.
 
Божий подарунок на кожний день - саме про це була головна тема вечора, якою ділилась Зоя Ільницька. Ми читаємо в Біблії, що Ісус говорив жінці-cамарянці і говорить кожній жінці й досі: „Якби ж ти знала дар Божий!.. Усе в твоєму житті могло б бути по-іншому”. Ми святкуємо Різдво, але багато хто і досі не відкрив цей Божий дар, подарунок, тому й не знаємо його. А він - у прощенні гріхів і в спроможності не робити їх у переможному житті.
 
alt
 
Наприкінці вечора знов лунали колядки та побажання Веселих Різдвяних Свят, побажання миру в родинах та любові одне до одного. Найважливіше ж побажання залишається – прийняти подарунок, який дає нам Бог. А отримане від Бога передавати людям.
 
Надія Матвійчук
Интересная статья? Поделись ей с другими: