Ви тут:: Діяльність Молодіжне служіння Свобода вибору та її наслідки
 
 

 

Банер
 
 
 
 

Свобода вибору та її наслідки

e-mail Друк PDF

altПитання вибору – завжди актуальне для молодої людини. Проте, одна річ приймати рішення, інша – пожинати наслідки своїх рішень. Саме під темою «Свобода вибору, та її наслідки» - пройшло чергове спілкування молодіжного руху «Час Змін», повідомляє Львівська церква ЄХБ "Дім Євангелія".

Вже доброю традицією стало те, що на молодіжні зустрічі приходить молодь не лише помісної та більшості львівських церков, гості з вулиці, але й приїжджають молоді люди з різних церков Львівської області, зокрема Гійче, Волиця, Рава-Руська, Стрий, Новояворівськ, Грибовичі, Пустомити, Червоноград…

Спілкування розпочалось молитвою та спільним поклонінням. Звично талановиті та посвячені учасники музичної групи допомагали у цьому всім присутнім. Дотепні і комунікабельні ведучі молодіжного спілкування Богодар Войтович та Марта Висоцька задали тон та створювали теплу атмосферу в залі, проводячи опитування та кумедні конкурси.

Також присутні побачили інсценівку, в якій актори гарно проілюстрували злободенність, розчарування від нездійснених мрій, та часто, безвихідь становища, в якому опиняються молоді люди внаслідок своїх хибних рішень, і ті ненадійні мотиви, якими вони керуються під час вибору: бажання влади, контролю, збагачення, слави…

І, звісно, молитва. Усі присутні молились за потреби молоді, та за ситуацію у нашій країні.

Промовцем даної зустрічі був пастор Центральної баптистської церкви м. Львова Ярослав Назаркевич. Основним текстом Писання: «Сьогодні взяв я за свідків проти вас небо й землю, життя та смерть дав я перед вами, благословення та прокляття. І ти вибери життя, щоб жив ти та насіння твоє, щоб любити Господа, Бога свого, щоб слухатися голосу Його та щоб линути до Нього, бож Він життя твоє, і довгота днів твоїх… » (Повт.30:19,20). Так, людина має право вибору, і це великий Дар Божий, але немає вибору, щоб не нести наслідки обраного шляху.

Пастор Ярослав наголосив на тому, що:

- свобода вибору дається не для свавілля, а для чинення волі Божої;

- якщо людина у всьому прагнутиме догодити Богу, і цим буде мотивований той чи інший вибір, то пожне благословення;

- усі рішення звіряти з Божими принципами;

- по-справжньому людина буде задоволена тоді, коли її життям буде задоволений Бог;

- «головні речі у житті – мають бути головними».

Молодіжний рух «Час Змін» бажає кожній молодій людині робити такий вибір, наслідки якого були б благословенням для вас і для оточуючих!

Попудник Іванна

Интересная статья? Поделись ей с другими: