Ви тут:: Діяльність Дитяче служіння Дитячий табір "Відкриті серця" в м.Здолбунів
 
 

 

Банер
 
 
 
 

Дитячий табір "Відкриті серця" в м.Здолбунів

e-mail Друк PDF

altЗ 21 по 25 липня 2014 року біля Дому молитви церкви ЄХБ "Гефсиманія", що по вулиці Парковій, 36, було гамірно і весело - відбувався денний дитячий табір. Близько 90 дітей мали нагоду дізнатись про те, які кроки потрібно зробити, щоб досягти успіху, повідомляє інформаційний відділ Рівненського ООЦ ЄХБ.

Програма "Подорож до успіху" включала в себе п'ять тем. В перший день, що мав назву "Оригінал"  діти дізнались про те, що Бог створив кожну людину на землі унікальною, за всі обставини потрібно дякувати Йому і прийняти їх, адже у Нього є особливий задум для кожного. Другий день - "Підпорядкування" - розповідав, що потрібно коритись вищій владі, тобто діти мають коритись батькам, вчителям, старшим. Якщо людина не підкоряється, вона втрачає Божі благословіння. Далі діти дізнались в чому полягає секрет щастя, якого так прагнуть всі люди - це читати, слухати і дотримуватись того, що записане в Біблії, адже це особлива книга, яка є листом любові Бога людям. Це записане Слово Бога і перебуваючи в Слові, ми перебуваємо в спілкуванні з Ним, якщо з молитвою і вірою приймаємо написане. Наступний день "Спілкування" розповідав про те, що з ким ми спілкуємось на того ми стаємо схожі. Найважливіше – полюбити Бога всім серцем, тоді Він направлятиме нас і буде підказувати мудрі рішення. І нарешті п'ятий день - "Скарб" - це спасіння в Ісусі Христі - це сповнене змісту життя на землі і вічне життя з Отцем в небесах.

Крім Біблійних годин діти займались рукоділлям, вивчали нові пісні, стрибали на батуті, спілкувались і знайомились, грали табірні ігри і ласували морозивом - це був незабутній час, що подарував Бог по великій милості Своїй.За все слава і подяка Йому!

Интересная статья? Поделись ей с другими: