Ви тут:: Діяльність Молодіжне служіння IX з’їзд керівників молоді Рівненської області
 
 

 

Банер
 
 
 
 

IX з’їзд керівників молоді Рівненської області

e-mail Друк PDF

14-17 січня 2015 року відбувся 9й з’їзд молоді Рівненської області.  Месиджем цього року стало гасло – "Зростати, Палати, Спасати". Основною метою з’їзду було донесення до молодих служителів важливості зростання в Христі, палання у служінні та спасіння невіруючих людей, які живуть навколо.

alt

День, в якому присутнє поклоніння Богові, слухання Слова Божого, навчання, планування, багато приємного спілкування та активне дозвілля можна з впевненістю назвати благословенним та наповненим. Саме так проводили свій час майже одна сотня молодих людей, які приїхали з різних регіонів Рівненької області. На з’їзді були також присутні молодіжні лідери Сумської, Хмельницької, Миколаївської, Чернівецької та Тернопільської областей. Це також було Божим благословенням та Його особливою роботою.

Своїм часом та силами жертвували брати, які приїхали, щоб провести час з молоддю та поділитись словом від Бога. Так, на відкриття з’їзду молодь відвідав Василь Захарович Басараба, а також Андрій Корнійчук. Володимир Гаврилюк, розкривав для неодружених братів та сестер тему посвяти. Савич Олександр ділився важливими питаннями сімейного життя, а також думками зі Слова Божого про те, як палати для Христа. Корисними та збудовуючими були семінари та проповідь Рустама Ібрагімова.

Зростати у Христі – це постійно відчувати потребу в Ньому, не зупинятись у зростанні, бо коли плоди дозрівають, вони мають схильність гнити; палати для служіння – це не феєрверк з потужним вибухом та яскравим ефектом, який триває всього 5 хвилин, а вогнище, яке горить потихенько, але постійно та рівномірно; спасати - це не служити вчителем недільної школи чи співати в хорі два рази на тиждень – це бути благовісником для людей 7 днів в тиждень та 24 години на добу. На з’їзді лунали ось такі та багато інших – глибоких, змістовних біблійних думок, які надихнули, докорили, і навіть змінили бачення та серця молодих людей.

Проведений час справді був благословенним. На святковому закритті молодіжний керівник Рівненської області та пастор церкви Роман Курбацький звернувся до молоді з простими, але дуже щирими словами. Це був своєрідний заклик, який лунав з глибини його гарячого серця, і вірю, що слова, які Господь вклав у його уста, не залишили нікого байдужими.

Цей рік буде важким, наголошував Роман, але питання не у фінансових труднощах чи матеріальній скруті. У цьому році збільшиться і вже збільшилась кількість бідних, знедолених, знівечених війною та пригнічених людей. І наше завдання, як Церкви Христової, не стояти осторонь, а бути поряд з тими, у кого біда, хто потребує спасаючої Божої благодаті. Наше завдання – почати працювати і діяти з Божою силою. Нехай Господь благословить кожного служителя зростати, палати та спасати людей для слави Христа!

Интересная статья? Поделись ей с другими: