Ви тут:: Діяльність Молодіжне служіння З′їздне підліткове спілкування
 
 

Банер
 
 
 
 

З′їздне підліткове спілкування

e-mail Друк PDF

26 квітня 2015 р. в Домі молитви церкви «Гефсиманія» м. Здолбунів відбулось підліткове спілкування. Усіх присутніх було близько 45 чоловік, із церков с. Шпанів, Городок, Іскра, Колоденка. За ініціативи і участі братів Федора Жакуна, Андрія Королюка та сестри Надії Єфремової подібні зустрічі відбулись в Шпанові та в Городку на теми «Не все те золото, що блищить» та «Любов і закоханість», повідомляє інформаційний відділ Рівненського ООЦ ЄХБ.

Не менш актуальною була тема і цього спілкування, а саме - «ВКонтакті». Бог створив людину для «живого» і постійного спілкування, але людина вибрала свій шлях. У короткому відео на початку було показано переваги живого спілкування, його вплив на реальне життя і закликало підлітків і молодь хоча б частково відмовитись від спілкування через електронні пристрої і соціальні мережі. Адже вони ніяким чином не можуть замінити живого спілкування, а навпаки створюють ілюзію спілкування і дружби, не залишаючи користувачам часу і сил жити реальним життям з найближчими людьми і друзями, і залишаючи невдоволення, гіркоту і порожнечу в серці і душі, до того ж, доволі часто, викликаючи емоційну залежність.

Бог дає нам відрізок часу на цій землі, щоб ми знайшли контакт із батьками, вчителями, знайшли справжніх друзів, і врешті-решт, хоча це повинно бути насамперед, віднайти близький контакт із Ним Самим,  із Живим Богом, Який є Особою, і спілкування з Яким дає людині щастя і правильне бачення як будувати відносини в інших сферах і як прожити це життя так, щоб у Вічності бути з Ним.

Підсумував вечір короткою проповіддю Слова Божого пресвітер місцевої церкви Бричук Тарас Олексійович. Текст з послання до Євреїв 1:1-2 підтверджує те, що Бог забажав вийти з нами на контакт, відкрити Себе. Він говорить різними способами. Проблема в тому, що люди не хочуть слухати. Ісус Христос – це останнє слово Бога до людини в ці останні дні перед Його другим приходом. «Слово сталось тілом і перебувало між нами» - пише євангелист Іоанн. І поки людина не прийме це Слово – спілкування не відбуватиметься ні тут на землі, ні там - у Вічності. Царство Боже має початок, але не матиме кінця. По обидва боки Христа були розп′яті розбійники, але один потрапив в ад, інший – в рай. Як? Він покаявся: упокорився, визнав себе винним і визнав Ісуса Господом. Тож, ще поки звучить заклик Божий відгукнутись на Його пропозицію і почати спілкуватись із Ним (через Біблію, молитву), не робімо затверділими наші молоді серця.

Олена Єгорова

 

Интересная статья? Поделись ей с другими: