Ви тут:: Діяльність Молодіжне служіння Піст на тему "Я і Бог"
 
 

Банер
 
 
 
 

Піст на тему "Я і Бог"

e-mail Друк PDF

Нещодавно в прекрасній мальовничій місцевості пройшов чудовий захід для молоді церкви «Благодать» - піст на тему "Я і Бог".

Молодь мала час сповіді перед Творцем, час, коли могла хвалити Його прекрасне Ім'я та час коли могла почути від Нього, що ж є перешкодою у відносинах з Ним.

Ті, хто були на цьому заході, відчули особливу атмосферу радості, не тимчасової радості, яку може дати нам тільки наш Творець.

А тепер відгуки деяких людей:

"По-особливому відчувала Бога, будучи в пості з молоддю своєї Церкви. Господь відкривав багато істин через Слово, Він підбадьорював, докоряв, показував у чому потрібно змінюватись. Особисто для мене, ключовою думкою стало місце з Приповістей 21:21: "Хто женеться за праведністю та за милістю, той знаходить життя, справедливість та славу." За чим сьогодні женусь я? За праведністю та милістю чи справедливістю і славою? Які мої цінності сьогодні? Аналізуючи своє життя, розумію, є ще так багато речей, у яких необхідно змінюватись, часто для мене слава і справедливість є головнішим за праведність та милість".

У 2 Корин. 4:16-18 написано: «Через те ми відваги не тратимо, бо хоч нищиться зовнішній наш чоловік, зате день-у-день відновляється внутрішній. Бо теперішнє легке наше горе достачає для нас у безмірнім багатстві славу вічної ваги, коли ми не дивимося на видиме, а на невидиме. Бо видиме дочасне, невидиме ж вічне!!"

Під час посту Бог дав розуміння про те, що ми всі з вами рано чи пізно згоримо для чогось. Хтось витратить своє життя для бізнесу, хтось для кар'єри, хтось для пошуку щастя в зовнішніх речах. Біблія радить нам, щоб ми витрачали життя на виконання Божої Волі, це є тим невидимим, про що каже Писання. Якщо ми будемо споглядати на наше життя через призму Біблії, то неодмінно отримаємо результат: "Бо теперішнє легке наше горе достачає для нас у безмірнім багатстві славу вічної ваги".

Прес-служба Рівненської церкви «Благодать»

Интересная статья? Поделись ей с другими: