Ви тут:: Діяльність Молодіжне служіння У Краматорську відбувся молодіжний форум "За межею"
 
 

Банер
 
 
 
 

У Краматорську відбувся молодіжний форум "За межею"

e-mail Друк PDF

14 листопада в церкві «Голгофа» міста Краматорська проходив регіональний молодіжний форум "За межею". Спікером цього форуму був Петро Петреску. Головні теми цього дня - оккультизм і забобони.

Окультизм - темний, прихований. Боже завдання розкрити і зцілити (1 Івана 1:9 - сповідуємо, відкриваємо). Після розпаду Радянського Союзу через 3 роки в Росії з'явилося 3,5 тисячі чаклунів, а до 2000 року їх було вже в 2,5 рази більше. Що про це говорить Святе Письмо? Повторення Закону 18: 9 -14 – це мерзота перед Богом. Всі перераховані в цих віршах гидоти або мерзенні справи, які робили народи, так чи інакше пов'язані були з пророкуванням майбутнього або чаклунством. За допомогою чаклунських ритуалів, представники цих народів намагалися впливати на "богів" у бажаному для себе напрямку. "Проведення через вогонь", принесення в жертву дітей, згадано тут тому, що воно було одним з елементів чаклунських контактів віщунів з неземними силами, "умовою" їх впливу на хід тих чи інших подій.

Подібні справи заборонені Богом як абсолютно аморальні і позбавлені сенсу, бо доля людини залежить від того, чи виконує вона заповіді Господні і встановлені Богом морально-етичні закони, а ворожінні не підвладна; крім того, чаклунська практика свідчить про відмову визнати верховне панування Господа. Люди, знайомі з окультною практикою і випадками одержимості бісами, знають, що "справи", перераховані у віршах 9-14, багатьох віддали у владу сатани.

У цьому місці Біблії перераховані всі служителі культу, через які людина може увійти в духовний світ. Духовний світ реальний, там присутні чудеса, там є знання, там є все. Ми вже з'ясували, що один з видів ідолопоклонства - це звернення до служителів культу. Коли людина звертається до чаклуна, через нього вона входить в духовний світ, але цей духовний світ не має ніякого відношення до Бога. Через окультизм люди входять в світ піднебесся, а значить, це світ, де править диявол.
Ісус - це єдині двері, за допомогою яких ти можеш опинитися в присутності Божій. Дуже страшні прокльони приходять в життя тих, хто займається окультизмом, і не тільки в їх життя, а також в життя їхніх дітей.

Об'явл. 21: 7-8. Переможець успадкує все, продовжує Христос, - і буду йому Богом, і він буде Мені сином. Тут підкреслюється особлива близькість взаємин, які будуть зв'язувати у вічності святих і Бога. Але уражені гріхами безбожного світу не потраплять в новий Єрусалим; вони будуть кинуті в озеро, "палаюче вогнем і сіркою". Це друга смерть, - підкреслює Христос.

«Бог з дияволом бореться, поле битви -  серце людини» (Ф.Достоєвський). Господь прийшов зруйнувати діла диявола. Любіть Господа всім серцем, підкоріться Богу, спротивляйтесь дияволу. Заявіть, що ви належите Христу.

Нехай Господь допоможе вам пильнувати.
Відео з форуму можна переглянути у Відео-розділі.


 

Интересная статья? Поделись ей с другими: