Ви тут:: Діяльність Зовнішня місія Несподівані ситуації місіонерства, або як Бог вчить довірятися Йому
 
 

Банер
 
 
 
 

Несподівані ситуації місіонерства, або як Бог вчить довірятися Йому

e-mail Друк PDF

В останніх листах місіонерка Л., віддаючи подяку Богу, розповідає, як Господь дарує можливість працювати з підлітками, розповідаючи їм про Христа. Останні два місяці служіння також були плідними. Кожний тиждень - це зустріч з підлітками в різних містах. Господь відкриває серця молодих людей до слухання Його Слова. Наша сестра розповідає, що в одному з міст, де проходять зустрічі з підлітками, бажаючих стає все більше. Спілкування починалось з 5 молодих людей, а зараз таких вже 10. Всі вони з невіруючих сімей. Однак, бажання пізнавати Бога, для них не є перешкодою. Діти з радістю читають Боже Слово, і деякі з них прийняли рішення читати Біблію кожний день. Звісно, їм це вдається не легко, але вони стараються з усіх сил. Проте є і свої труднощі. Підлітки розповідають, що з них сміються однокласники, їх принижують, вчителі викликають на бесіди, бо вони ходять в дім молитви. Але, не дивлячись на це, вони приходять, бо знають, що Бог є, Він їх приймає і розуміє. Велике прохання від місіонерки, аби ми підтримували молитовно цих юних людей. Щоб вони залишились вірними Богу і ніякі перешкоди не відвернули їх від Господньої дороги.

Також в служінні Л. з'явились непередбачувана ситуація. Зовсім несподівано влада країни її місіонерства ввела в дію новий закон, щодо перебування інших громадян на її території. Для Л., звісно, це була сумна новина, адже попри запланованих літніх заходів, які тепер під питанням, є проблема з виїздом з країни, оскільки цей термін для неї вже закінчився. Наша місіонерка дякує, що її не залишають в молитовній підтримці, і просить також помолитися за неї, за безпечний виїзд з країни, а також, щоб Господь відкрив Свої плани для неї, оскільки сестра хоче знову повернутися на літо в Азію.

Интересная статья? Поделись ей с другими: