Ви тут:: Бібліотека Духовні статті Щодня десятки тисяч ідуть у вічність без Христа. Отже..?
 
 

Банер
 
 
 
 

Щодня десятки тисяч ідуть у вічність без Христа. Отже..?

e-mail Друк PDF

Дон Бетц, благовісник (США). Проповідь у церкві "Дім Євангелія" (Київ, 3 лютого 2008 р.)

21 століття – час великих змін. Особливо для того, щоб приводити людей до Христа. Кожного дня в усьому світі помирають 150 000 людей. Більшість – без Христа.

В Америці я відвідав церкву, у якій на богослужінні присутні 34 000 осіб. Дуже велика церква. Пастор її сказав : «Доки навколо нашої церкви є люди, що не знають Христа, ми будемо зростати».

Часто ми відволікаємося від головного, гонимося за чимось великим, проте мета Христа – привести ще одного, потім ще одного, потім ще… Кожний у цій церкві приводить до Бога не менше одної людини за рік.

Що таке 1 млн км? Це коли б невіруючі люди стали в ряд і він огорнув би земну кулю 30 разів!

І в Києві багато невіруючих. У нас дуже багато праці. І це – справа не лише пастора, але й кожного з нас.

Я зустрічався із керівництвом вашої країни у 2006 р. Темою нашої зустрічі було : що зробити, аби більше людей прийшли до Христа. І вони мені сказали : «Ми не знаємо, що буде далі. Але допоможіть нам зробити все можливе, поки у нас є час». Коли я повернувся додому, ми з моєю церквою в США молилися про те, що ми можемо зробити. І тоді Бог дав нам план. Ми поділилися ним тут, і в такий спосіб виник євангелізаційний проект «125» . Тому нині в Америці моляться про 125 міст у різних регіонах України, де ще немає євангельсько-баптистських церков, уже визначилися церкви-побратими майбутніх церков у цих населених пунктах.

Міняється Америка й Україна. В Україні Бог піднімає нове покоління пастирів. Церкви виростили багато зацікавлених місіонерів, благовісників, засновників церков. Та зовсім недавно ваші церкви створювали 100 церков за рік, а вже в 2006 р. – 20, менше хрещень, менше покаянь. І тут мусить виникнути «святий неспокій». Для українських церков час оновитися.

Я дуже люблю Україну. Разом ми можемо змінити її. Нехай би кожний поставив собі за мету – привести до Господа ще одну людину цього року. Ви знаєте, 85 % у церквах говорять, що їх привів до церкви хтось із друзів чи родичів. Тому я вважаю, що ми повинні робити саме те, що дає найкращий результат. Я звіщаю Добру новину великій аудиторії. Але люди вже не прийдуть подивитися на будівлю чи послухати музику. І тому, якщо ми хочемо, щоб хтось прийшов до Христа – запросімо його до церкви. І в такий спосіб, разом, ми зможемо щось змінити.

Протягом 8 днів у серпні ми будемо благовістити у тих місцях, де немає церкви, дітям, молоді та іншим категоріям населення. Це буде 3 дні спорту, театру, показу відеофільмів – все, щоб люди в тій місцевості дізналися про Бога.

Ви можете молитовно піклуватися про ці міста. Там іще нічого немає.

Отже, по-перше, помоліться про свою участь у цьому проекті. Можливо, ви станете членом команди у роботі з дітьми (молоддю, бізнесменами тощо) або команди музикантів чи співпрацівником з інформації.

Помоліться, тому що через 24 години ще 150 000 підуть у вічність, і більшість із них – без Христа. Нам слід поквапитися. Закликаю вас присвятити себе на те, щоб привести ще одну людину до Ісуса. А потім – ще одну…

Интересная статья? Поделись ей с другими: