Ви тут:: Діяльність Молодіжне служіння Вечір хвали "Однодушно з Ним"
 
 

Банер
 
 
 
 

Вечір хвали "Однодушно з Ним"

e-mail Друк PDF

12 вересня 2015 року молодь Рівненщини перебувала однодушно із неймовірним Богом, Який потурбувався про те, щоб не залишити Своїх дітей без Батьківської опіки, благаючи Отця за Своїх послідовників у Первосвященицькій молитві, яка записана в Єв. від Івана 17 розділі. Саме цей текст був взятий за основу Вечора хвали та поклоніння, який пройшов в ц. Дім Євангелія (м. Рівне). Ведучі вечора, пастори рівненських церков, Тарас Яремчук (ц. “Надія”) та Володимир Гаврилюк (ц. “Спасіння”) нагадували присутнім про велич Бога, Його милосердя, турботу, адже Він — Той, Хто завжди існував, Який перебуває вічно і зробив нам найкращий подарунок — приготував місце у вічності, де чекає на нас.

У прославленні молодь вела група прославлення київської церкви “Преображення”, співаючи такі відомі християнські пісні, як “Час Господа прославляти”, “Будь благословен”, “Осанна”, “Я смиряюсь”, “Океани” та інші. Після кожної пісні присутні мали можливість звертатися до Бога в молитвах, прославляючи Його, чи благаючи про милість та благословіння.

Одним із гостей вечора був військовий капелан брат Андрій Ковальов, який вже 16 раз їздив у зону АТО. Він розповідав про те, які чуда робить Бог, коли команда капеланів перебуває там, де проходять бойові дії. Наприклад, одного разу із випущених 17 снардів 14 не розірвалось. Брат Андрій показав картки із надрукованим на них текстом зі Слова (Псалом 90), який бійці читають під час того, коли йдуть бойові дій. Ці картки були виготовлені на прохання одного із військових, який захищав Донецький аеропорт. Пролунав заклик молитися за капеланів та бійців, які віддають своє життя заради братів.

Заключну проповідь говорив пастор ц. “Благодать” (м.Київ) Володимир Омельчук. Тема його проповіді була “Два добра собі любимому”. Брат Володимир зачитав Єремії 2:13,19 “Бо дві речі лихі Мій народ учинив: покинули Мене, джерело живої води, щоб собі подовбати водозбори, водозбори поламані, що води не тримають… Хай караї тебе твої зло, і відступства твої хай картають тебе, і пізнай та побач, що лихе та гірке це, що кинув ти Господа, Бога свого, і страху Мого над тобою нема, говорить Господь, Бог Саваот.”

Він виділив із даного тексту два зла, які зробив ізраїльський народ: 1) залишили Бога, Джерело живої води; 2) зробили водозбори поламані, які не тримають води; і, прирівнявши це до нашого життя, сказав, що так відбувається, коли ми шукаємо радість, спокій, щастя, задоволення, любов у інших речах, забуваючи про Джерело всього справжнього. Не можна знайти радості у людей, бо чим більше будемо шукати її в комусь, крім Бога, тим більше нам буде її не вистачати.

Найдорожче ми отримуємо по благодаті, тому брат Володимир виділив ті два добра, якими ми можемо користатись:

- не залишати Бога ніколи, перебувати у Ньому постійно, не чекаючи, поки буде погано;

- стабільно розвивати стосунки з Богом, читаючи Слово та роздумуючи над ним.

 

На кінець молодь отримала у подарунки браслети із написами “21 день однодушно з Ним” і також практичне завдання: протягом 21 дня практикувати єднання з Богом, відсилати щодня смс друзям із знаком “+”, як підзвітність про виконання рішення, а також виписувати щодня вірш із Біблії та роздумувати над ним увесь день. Адже, за словами братів, людині потрібен 21 день для того, щоб випрацювати якусь звичку.

Отож, якщо ви не маєте браслет, але, прочитавши цю статтю, вирішили шукати і для себе два добра — приєднуйтесь, завдання вам зрозуміле.

Нехай Бог благословить кожного працювати над відновленням та покращенням своїх стосунків із Відкупителем.

Матеріал підготувала Інна Басараба
За матеріалами Рівненського ООЦ ЄХБ

Интересная статья? Поделись ей с другими: